Serviceavtaler

Hjem
/
Tjenester
/
Serviceavtaler

Blikkenslager Bjørsvik AS har egen service avdeling som utfører kontroller og vedlikehold av tak og beslag. Ved tegning av serviceavtale kan man oppnå 15 års garanti.

Blikkenslager Bjørsviks policy er å levere “litt mer” enn hva som er bestilt – til avtalt tid, og ikke minst til konkurransedyktig pris, som gjør at kunder kommer igjen og igjen. Blikkenslager Bjørsviks visjon er å være førstevalget for kunder, basert på en solid kvalitets- og serviceorientert virksomhet. Våre virksomhetsområder omfatter:  takstein, folietekking PVC, asfalt takbelegg, listetekking, shingeltekking, tekking, Decra – Powertekk stålplatetekking, SBS – PVC Membraner, midlertidige og provisoriske tekkinger på papptak, blikkenslagertjenester, takinspeksjon, rådgiving, budsjettering, serviceavtaler med døgnvakt, samt service og vedlikehold. Vi oppfordrer kunder til å ta kontakt slik at vi blir involvert i en tidlig fase av Deres prosjekter. Vårt ønske er å bli med kunden fra starten på prosjektet for å gi den beste og mest kostnadsbesparende løsningen. Vi opererer innenfor følgende markedssegmenter: entreprenører, byggherrer innenfor industri- og næringsbygg, stat- kommune, boligbyggelag, borettslag, eneboliger/fritidseiendom og større industribedrifter.

Kontakt Oss

Ønsker du en befaring og tilstandsundersøkelse av ditt tak? Fyll inn skjema så kontakter vi deg for en gratis befaring

400 04 345
post@blikkenslagerbjorsvik.no
Salhusvegen 55, 5131 Nyborg
Contact Form
Sentral Godkjenning
Mesterbrev - Byggmester
Mesterbrev - Taktekking
Blikkenslager Bjørsvik er et taktekkermesterfirma som holder til i Bergen. Firmaet ble opprinnelig etablert i 1992, og ble omdannet til et aksjeselskap i 2009. Blikkenslager Bjørsvik innehar mesterbrev i tømrerfaget.
2022 © Blikkenslager Bjørsvik A/S — Siden er utviklet av Netbooster®